Yazın sona ermesi ile sonbahar kıs sezonunda siz üyelerimize sunmak istediğim keyifli restoranlar...

Izaka


Taksim Gümüşsuyu?ndaki Park Bosphorus Hotel?in en üst katında yer alıyor IZAKA. Gümüşsuyu?ndaki Park Bosphorus, oldukça yeni bir otel biliyorsunuz? İçerisinde 4 farklı mekan barındırıyor. Dört mekanın uzmanlık alanı da birbirinden farklı: Et, balık, sushi ve kokteyl. Mekanların hepsi geniş bir alana yayılmış vaziyette, ve yan yana konumlanmış. Gelelim Restoranlara...


Hitode


Japon Sushi seflerinin (Itamae-san) sanatçı kişilikleriyle kişiye özel hazırladığı özgün Sushi çeşitlerini Japon geleneklerine göre sunulduğu ortamda, muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde tadabilirsiniz. Hitode (****)


Izaka Bar & Lounge


Harikulade bir İstanbul panoramasında, sizlere benzersiz deneyimler sunan IZAKA Bar & Lounge?ın yeni ve son derece yaratıcı kokteyllerini, dünyanın en meşhur müzisyenlerinin DJ setleri eşliğinde tadabilirsiniz. Izaka Bar & Lounge (****)


Mezze Mare


Rum, Ermeni ve Osmanlı mutfaklarının, Anadolu lezzetlerini içeren zengin meze çeşitlerini deneyebilirsiniz. Mezze Mare (***)


The Midd


Türk ustaların yöresel mutfaklardan özenle seçtikleri, meze, kebap, ve pide çesitlerini essiz Bogaz manzarası eşliginde tadabilirsiniz. The Midd (***)




Mükellef


Arda Türkmen?in Karaköy?deki The Haze Oteli?nin terasında açtığı yeni restoranı? İşte; Arda Türkmen?in yeni restoranı harika manzarası bir yanda, Galata Kulesi diğer yanda, tarihi yarımada eşliğinde 40 çeşit birbirinden leziz sıcak ve soğuk mezeleri ile sizleri bekliyor. Mükellef (***)




Spago


Spago artık İstanbul?da, The St. Regis İstanbul otelinde? Gastronomi dünyasının öncülerinden biri olarak lider konumunu koruyan; mutfak sanatları, servis ve stil açısından trendleri belirleyen Spago?nun Amerika dışındaki ilk uluslararası restoranı Spago İstanbul, ünlü şef Wolfgang Puck?ın ?çiftlikten masaya? felsefesini yansıtan menüsü ile şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirdi.

Wolfgang Puck?ın mevsimin en taze ürünlerini modern bir konseptle yorumlandığı Spago menüsü, Amerikan, Asya ve İtalyan mutfaklarından esinlenerek yarattığı eklektik lezzetleriyle misafirlerini bekliyor. Yerel pazarlarda bulunan ürünlere göre her mevsim değişen menü Wolfgang Puck?ın ünlü tas fırın pizzaları, mezeleri, el yapımı  makarnaları, zengin antre seçeneklerinin yanı sıra farklı mutfaklardan esintiler taşıyan tatlar da yer alıyor. Mutlaka denemelisiniz. Spago (****)


Burger Project


Yağız İzgül?ün sahibi olduğu mekanın hamburgerlerine gelmeden önce, kendisi hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. İlk olarak kendisini yemek programında jüri üyeliği yaparken tanıdık. Aynı zamanda kendisinin kurmuş olduğu demir mutfak gereçleri yani tavalarıyla da tanıyoruz. Simdi de Şef kimliği ile asıl hayalindeki Burger Project ile karsımızda.

Onu ve hayalini sizlerle tanıştırma isteğim, ne kadar becerikli olmasından dolayı. Armutlu?daki Burger Project?e mutlak gidin ve menüdeki kocaman leziz hamburgerleri deneyin. Burger Project (***)

Back-Up Eğlence Danışmanı Richie Varon